Přejít k hlavnímu obsahu
IVOŠ/INVOŠ
  • Čeština ‎(cs)‎
    Čeština ‎(cs)‎ English ‎(en)‎
Nejste přihlášeni (Přihlášení)

1. ročník

  1. Titulní stránka
  2. Kurzy
  3. VOŠ DNT 53-41-N/41
  4. 1. ročník
Klinika nemocí a dietologie
Léčebná výživa
První pomoc
Patologie
Základy přípravy pokrmů
Výživa člověka
Výchova ke zdraví
Technologie přípravy pokrmů
Psychologie obecná a vývojová
Odborná latinská terminologie
Komunikace
Anatomie
Aplikované informační technologie
Nauka o potravinách
Chemie
Fyziologie
Přeskočit: Navigace
Navigace
  • Titulní stránka

    • Moje kurzy

    • Moje kurzy

    • Kurzy

      • Projekt IVOŠ

      • Přednášky a workshopy odborníků z praxe

      • Odborné zahraniční exkurze a stáže

      • Modularizace odborné praxe

      • Výuka v cizím jazyce

      • VOŠ SPČ 75-32-N/05

      • VOŠ FEK 63-41-N/11

      • VOŠ PRA 68-41-N/05

      • VOŠ DVS 53-41-N/11 - denní forma vzdělávání

      • VOŠ DVS 53-41-N/11 - kombinovaná forma vzdělávání

      • VOŠ PMP 75-31-N/03

      • VOŠ DNT 53-41-N/41

        • 1. ročník

          • DNT-KND

          • DNT-LEV

          • DNT-PRP

          • DNT-PAT

          • DNT-ZPP

          • DNT-VYC

          • DNT-VKZ

          • DNT-TPP

          • DNT-POV

          • DNT-OLT

          • DNT-KOM

        • 2. ročník

        • Cizí jazyky

        • DNT-S

Kontaktujte podporu stránek
Nejste přihlášeni (Přihlášení)
Titulní stránka
  • Čeština ‎(cs)‎
    • Čeština ‎(cs)‎
    • English ‎(en)‎
Souhrn uchovávaných dat